21 685 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A multifunkcionális táska az aktív életmódot folytató és a minőségi termékeket értékelő anyák számára készült. A praktikus forma és kialakítás, valamint a zsebek átgondolt elrendezése lehetőséget nyújt a belső tér kényelmes megszervezésére. Lehetővé teszik a vállon való hordozást vagy a babakocsihoz való rögzítést is.
A táska kulcstartóval van ellátva a kulcsok számára, ami megkönnyíti azok pillanatok alatt történő megtalálását. A telefon gyors eléréséhez egy cipzáras zsebet is talál a táskában. A külső, rugalmas pánttal ellátott oldalsó zsebekben kényelmesen tárolhatja a baba étel- és italpalackjait. Eközben a táska belsejében található zseb hőszigetelő funkciója lehetővé teszi a meleg ételek kívánt hőmérsékletének megtartását.
A strapabíró külső anyag, amely könnyen tisztán tartható, hozzájárul a termék hosszú élettartamához. Ez teszi a táskát tartóssá és a különböző időjárási körülmények között is használhatóvá.
A táska ideális a mindennapi sétákhoz, valamint a gyermekes családi kirándulásokhoz és túrázásokhoz. Megkönnyíti gyermeke legszükségesebb dolgainak szállítását.

Tulajdonságok:
- 11 zseb, köztük egy termopalack zseb.
- Kényelmes fogantyúk és levehető vállpánt
- Levehető oldalsó pántok babakocsikhoz
- Nagy és tágas cipzáras zsebek gyors hozzáféréssel
- Külső palackzseb
- Cipzáras főrekesz
- Megerősített szerkezet és kiváló minőségű kivitel
- kulcstartótartó zsinór a kulcsokhoz
- Pelenkázó alátét
- Könnyen tisztítható

Specifikációk:
- 100% nejlon.
- Méretek: Szélesség 36 cm x magasság 33 cm x magasság 13 cm.
- Súly: 0,72 kg

Kód54494
Márka
BABY ONO
Szín
Fekete
Motívum
Motív nélkül

Más színváltozatokban is kapható