21 280 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Élvezze az anyaságot és a baba fejlődését együtt a Babyono táskával. A babakocsira rögzíthető BEST TIME EVER anyatáskát kiváló műszaki megoldás és nagyszerű design jellemzi. Válassza ki magának a tökéletes táskát igazi városi stílusban.
A multifunkcionális táska az aktív életmódot folytató és a minőségi termékeket értékelő anyukák számára készült. A praktikus forma és kialakítás, valamint a zsebek átgondolt elrendezése lehetőséget nyújt a belső tér kényelmes elrendezésére. Lehetővé teszik a vállon való hordozást vagy a babakocsihoz való rögzítést is.
A táska kulcstartóval van ellátva, ami megkönnyíti és azonnal megtalálhatóvá teszi a táskát. A telefon vagy a táblagép számára gyorsan hozzáférhető, pattintható záródású zsebeket is találsz. A fő rekeszt lezáró praktikus és széles, két cipzárral ellátott patent megkönnyíti a benne lévő dolgok megtalálását. Emellett a belső zseb hőszigetelő funkciója lehetővé teszi, hogy gyermeke ételeit a kívánt hőmérsékleten tartsa.
A robusztus külső anyag, amely könnyen tisztán tartható, hozzájárul a termék hosszú élettartamához. Ez teszi a táskát tartóssá és a különböző időjárási körülményekhez is alkalmassá.
A táska ideális egy mindennapi sétához, egy családi kiránduláshoz gyermekével vagy egy túrázáshoz. Megkönnyíti gyermeke legszükségesebb dolgainak szállítását.

Tulajdonságok:
- 12 zseb, köztük egy termopalack zseb.
- Kényelmes kézi fogantyú, amely a vállon is hordható
- Levehető oldalsó pántok a babakocsikhoz
- Nagy és tágas zsebek gyors hozzáféréssel és gombos zárással
- Fő rekesz patenttal és két cipzárral
- Megerősített szerkezet és kiváló minőségű kivitel
- Kulcszsinór a kulcsokhoz
- Pelenkázó alátét
- Könnyen tisztítható
- Díszítő felirat a fogantyún: BEST TIME EVER (A LEGJOBB IDŐ)

Specifikációk:
- 100% nejlon.
- Méretek: Sz 43 cm x H 30 cm x M 13 cm.
- Súly: 0,70 kg

Kód54493
Márka
BABY ONO
Szín
Fekete
Motívum
Motív nélkül

Más színváltozatokban is kapható