6 560 Ft (8 745 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A PolarB játéksorozat új termékekkel bővül, amelyek nem csak színeikkel gyönyörködtetnek.
A Viga mixer egy álomkészlet a kis szakácsok számára. A gyerekek a szüleiket utánozzák - ezért szeretnének az egész családnak olyan finomságokat készíteni, mint az anyukájuk, a nagynénik vagy a nagymamáik. A közös ételkészítés nagyszerű játékon keresztül történő tanulás. Minden konyhában van egy keverőgép, amely segít a kedvenc sütemények, piték és egyéb finomságok elkészítésében.
Készítsenek együtt házi süteményeket gyermekükkel! Helyezze a keverőtálat az alapra, engedje le a keverőlapátot, és a keverő máris kész. Öntsd a lisztet a tálba, add hozzá a tojást és a tészta elkészítéséhez szükséges egyéb hozzávalókat, majd forgasd el a mackófej formájú gombot, hogy elindítsd a mixert. A keverőlapátok mozgásba hozásához forgassa el a tál fölötti gombot. Egy pillanatnyi keverés után a sütemény készen lesz, egyszerűen helyezze át egy formába, és süsse a sütőben. Teával vagy kávéval tálalva mindenkit el fog gyönyörködtetni. Jó étvágyat!
Egy ilyen készlet nagyszerű változatosságot hoz bármelyik gyermek konyhájába - arra ösztönözve őket, hogy új ételeket próbáljanak ki, és segítsenek az ételek elkészítésében.

A készlet a következőket tartalmazza:
- Mixer
- Tál
- Liszt
- Tojás

Elsődleges számunkra az általunk kínált termékek biztonsága és minősége, ezért ügyelünk arra, hogy a játékaink festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak ( EN71 és ASTM).

Ez a játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Csomagolási méretek:

H: 168mm x K: 160mm x Sz: 95mm.

Kód54613
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
3 éves kortól

Más színváltozatokban is kapható