10 275 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 15. 5.

Termékleírás

A mi kis szakácsunk nagyon örülni fog, hogy édesanyjával együtt készítheti el kedvenc édességeit. Csak öntse a hozzávalókat a tálba, és a gomb minden egyes elfordításával a mixer elkezd dolgozni. A játék során a gyermek gyakorolja a kézügyességet, fejleszti a kézügyességet és a csapatmunkához szükséges készségeket. Ez egy újabb lehetőség arra is, hogy együtt töltsön időt gyermekével, amiből sosem elég!

Fából készült turmixgép felhajtható karral, amely megkönnyíti a tálba helyezést és kivételt. A tetején praktikus fogantyú a kar felemeléséhez. Oldalán a turmixgép jellegzetes tárcsával rendelkezik. A gomb elfordításakor hang hallatszik. A keverőgép körbeforog, de emelhető és süllyeszthető is.

Az egész bükkfából készült, és nem mérgező festékekkel festették élénk színekkel, amelyek vonzzák a figyelmet, és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.

Számunkra elsődleges a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei:
H: 195 mm x K: 210 mm x Sz: 110 mm

Kód52285
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
3 éves kortól

Más színváltozatokban is kapható