3 730 Ft
4 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 15.5.

Termékleírás

NaturalFeeling, a természet ihlette palackok, nélkülözhetetlen a váltakozó tápláláshoz

A NaturalFeeling egy olyan anti-kolikus cumisüveg termékcsalád, amely lehetővé teszi a baba természetes táplálását a különböző, speciálisan kialakított szopókáknak köszönhetően, amelyek alkalmazkodnak a baba szopási módjához a fejlődés különböző szakaszaiban. A baba szopási és táplálkozási szokásai a születéstől kezdve az élet hónapjai alatt változnak. Ezeket a változásokat követve a NaturalFeeling cumisüvegek szívószálai is fejlődnek. A váltakozó táplálást szem előtt tartva tervezték, megkönnyítve az átmenetet a mell és a cumisüveg között.

IDEÁLIS AZ ALTERNATÍV TÁPLÁLÁSHOZ

  • Az anyukák 95 %-a megerősíti, hogy a mellről a cumisüvegre és vissza (váltakozó táplálás)* könnyen át lehet térni.

KÉPES SZOPOGATÁS

  • A mellbimbó hosszúkás alakja, alkalmazkodik a baba ebben a korban jellemző szopási módjához. A NaturalFeeling cumisüveghez illeszkedő szopókák úgy vannak kialakítva, hogy támogassák a baba helyes szopását. Ezenkívül a "mama hatású" szívószálak kellemesen bársonyos felülete azt jelenti, hogy szinte minden baba azonnal elfogadja őket*.

ANTI-KOLIKÁLIS HATÁS

  • 2 anti-kolikás szelep megakadályozza a levegő lenyelését, és ezáltal megelőzi a kólikát.

A félig átlátszó NaturalFeeling 6 m+ cumisüveg rózsaszín árnyalatokban, aranyos, finom díszítéssel, gyors áramlású szívószállal ideális a nagyobb babák számára.

Minden NaturalFeeling cumisüveg klinikailag tesztelt. BPA-mentes anyagból készülnek.

*Fogyasztói tesztet végeztünk 100 nővel, akik 0-6 hónapos csecsemőket hordanak; Olaszország 2016

.
Kódmr-x2-000325
Márka
CHICCO