140 010 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A NORDIK komód és pelenkázóasztal kőrisfa elemekkel a gyermekek és a szülők igényei szerint tervezett bútor. Funkcionális bútor, amely ötvözi a praktikus megoldásokat és a modern dizájnt.
A komód kiváló minőségű laminált lapból készült, míg az egyik fiók előlapja, a pelenkázóasztal elemei és a lábak kőrisfából készültek, ami jellegzetes megjelenést kölcsönöz, valamint biztosítja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást.
A komód 3 fiókkal és 3 nyitott polccal rendelkezik, így bőséges helyet biztosít a babaápolás során szükséges tárgyak, például pelenkák, kozmetikumok vagy ruhák tárolására. A kerek, fából készült felső sínekkel ellátott pelenkázópult lehetővé teszi a szülők számára, hogy kényelmesen és biztonságosan pelenkázhassák a babát. A pelenkázóasztal szétszedhető, ha a baba kinövi. A pelenkázóasztal a szülő belátása szerint jobbra vagy balra is elhelyezhető. Az európai szabványoknak és biztonsági előírásoknak megfelelően készült.
Amikor a gyermek kinövi, a pelenkázóasztal könnyen leszerelhető, nem hagy nyomot a komódon. Ennek köszönhetően a bútor hosszú évekig szolgál majd.

Külső méretek:
A komód pelenkázóasztallal:
Hossza: 102 cm
szélesség: 76,5 cm
magasság: 102,5 cm

Komód pelenkázóasztal nélkül:
hossza: 102 cm
szélesség: 41,5 cm
magasság: 94,5 cm

Fiókok méretei:
szélesség: 68 cm
mélység: 32,5 cm
magasság: 18 cm

Anyag és kialakítás:
A komód alacsony, 18 mm vastag lábai kőrisfából készült stabil alapot képeznek. Minden faelemet gyermekbiztos, színtelen lakkal kezeltek. A komód többi része a ferde lábakon 18 mm vastag fehér laminált lapból készült - könnyen tisztítható. A fiókok golyóscsapágyazott fiókokat használnak, csendes záródással - nyomásvezérléssel. Az átlátszó lakkszín kiemeli a fa színgazdagságát és kiemeli a fa szemcsézettségét.

Kód52119
Márka
.
Szín
Fehér
Megfelelő
Mindenkinek
Motívum
Motív nélkül
Kolekce
Nordic

A kollekció többi terméke Nordic