3 135 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 15.5.

Termékleírás

NaturalFeeling, a természet ihlette palackok, nélkülözhetetlen a váltakozó tápláláshoz
  • A NaturalFeeling egy olyan anti-kolikus cumisüveg termékcsalád, amely lehetővé teszi, hogy a baba természetes módon táplálja a babát a különböző speciálisan kialakított, a baba szopási módjához igazodó, különböző fejlődési szakaszokban. A baba szopási és kötődési szokásai a születéstől kezdve az élet hónapjai alatt változnak. Ezeket a változásokat követve a NaturalFeeling cumisüvegek szopókái is fejlődnek. A váltakozó táplálást szem előtt tartva tervezték, így megkönnyíti az átmenetet a mell és a cumisüveg között.

IDEÁLIS AZ ALTERNATÍV TÁPLÁLÁSHOZ

  • Az anyukák 95%-a megerősíti, hogy a mellről a cumisüvegre és vissza (váltakozó táplálás)* való átmenet könnyű.

KÉPES SZOPOGATÁS

  • A hosszúkás formájú szopóka, alkalmazkodik a baba ebben a korban jellemző szopási módjához. A NaturalFeeling cumisüveghez illeszkedő szopókák úgy vannak kialakítva, hogy támogassák a baba helyes szopását. Ezenkívül a "mama hatású" cumisüveg szívószálak kellemesen bársonyos felülete azt jelenti, hogy szinte minden csecsemő azonnal elfogadja őket*.

ANTI-KOLIKÁCIÓ HATÁS

  • 2 anti-kolikás szelep megakadályozza a levegő lenyelését, és ezáltal megelőzi a kólikát.
  • A semleges árnyalatú, aranyos, finom díszítéssel ellátott, félig átlátszó NaturalFeeling 0m+ cumisüveg lassú áramlású szívófejjel ideális az újszülöttek számára.

Minden NaturalFeeling cumisüveg klinikailag tesztelt. BPA-mentes anyagból készülnek.

*Fogyasztói tesztet végeztünk 100 nővel, akik 0-6 hónapos csecsemőket hordanak; Olaszország 2016

.
Kódmr-x2-000320
Márka
CHICCO