8 600 Ft
4 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 30.5.

Termékleírás

A számok tanulása nem kell, hogy unalmas legyen! A mágneses labirintus 18 hónapos kortól használható. A játék tábláján egy labirintus található kis színes golyókkal, vezesd a golyókat a megfelelő számokhoz. Az 1-től a 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9-en át a 0-ig. A tábla egyik oldalán egy mágneses pálca található, amellyel a kisgyermek a golyókat a megfelelő helyekre húzza. Hogy könnyebb legyen a golyók számának megfeleltetése, minden doboz mellett állatok és egy kerék található - a számnak megfelelő fokozattal. Emellett a megjelenített állatok figurái játékra és a körülöttük lévő világ felfedezésére ösztönzik a gyermeket.

Az egész készlet bükkfából készült, és nem mérgező festékekkel festett, élénk színekkel, amelyek felkeltik a figyelmet és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.

Számunkra elsődleges a gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

Ez a játék 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

Csomagolási méretek:
Hosszúság: 300 mm x Szélesség: 220 mm x Magasság: 13 mm

Kód52281
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
18 hónapos kortól