6 160 Ft (8 215 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

A Viga ebédkészlete tökéletes játék a gyermekek fantáziájának serkentésére. Míg a szülő az egész családnak elkészíti az ételt, addig a mi kis szakácsunk vagy szakácsunk a kedvenc köretekkel együtt készíti el a vacsorát a babáknak és a mackóknak. A biztonságos, fából készült késnek köszönhetően gyermeke könnyedén "felszeleteli" a steaket. A közös játék során minden szülő megtaníthatja gyermekének, hogyan kell a jövőben az éles konyhai eszközöket használni. Egy másik, előnye, hogy a steak tépőzárral rögzíthető, ami végtelen szórakozást biztosít. Ha a vacsora elkészült, újra összerakható. Ez a vacsora játékkészlet segíti a kisgyermekek alapvető fejlődését, fejleszti a motoros készségeket, a kreativitást, a képzelőerőt és a szociális készségeket.

A készlet a következőket tartalmazza:
- Tépőzárral rögzíthető steak
- sült krumpli
- 3 köret (gomba, paradicsom és brokkoli)
- Teddymaci fej formájú tányér
- pohár szívószállal és citrommal
- Tányér keksszel
- Kés és villa

Az egész készlet bükkfából készült, és ártalmatlan pasztellszínekkel van festve, amelyek vonzzák a figyelmet és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.
A gyermekek biztonsága és a legmagasabb minőségű játékok a legfontosabbak számunkra, ezért ügyelünk arra, hogy a játékok festéséhez használt festékek ne legyenek mérgezőek és megfeleljenek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

Ez a játék 18 hónaposnál idősebb gyermekek számára alkalmas.

A termék méretei:
Hossz: 180 mm x Szélesség: 180 mm x Magasság: 98 mm

Kód51773
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
18 hónapos kortól

Más színváltozatokban is kapható