6 455 Ft
4 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 20.5.

Termékleírás

A Tommee Tippee Anti-Colic Plus Advanced Anti-colic cumisüveget a Closer to Nature termékcsaládból úgy tervezték, hogy optimális szellőzést biztosítson az etetés során, ami biztonságos és intuitív.

Az egyedülálló szellőzőcső, az anti-kolikás szelep és a cumisüveg egyedi formája, amely megkönnyíti a szájjal való átölelést, minimálisra csökkenti a baba által lenyelt levegőt.

A fejlett anti-kolikás rendszer

Az Anti-Colic+ Advanced anti-kolikás cumisüvegek az egyedi szelep és cső elrendezésnek köszönhetően optimális szellőzést biztosítanak etetés közben.

Emellett a mellbimbó egyedi formája, amely megkönnyíti a szájjal való átölelést, lehetővé teszi a megszakítás nélküli etetést.

Növeltebb megbízhatóság

A cumisüveg beadása előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a hőérzékelő csövet.

A nagyobb biztonság kedvéért az Anti-Colic Plus cumisüvegek hőérzékelő csöve megváltoztatja a színét, ha a tej hőmérséklete meghaladja az ajánlott 37°C-ot.

Ha a cső kék színű, a tej hőmérséklete megfelelő, ha pedig rózsaszínűvé vált, a tej hőmérséklete meghaladja az ajánlott 37°C-ot.

Mellhez hasonló forma

Az Anti-Colic Plus szívószálak mellhez hasonló formájúak, így a baba könnyebben tudja pontosan átölelni a szájával a szívószálat, és elősegíti a cumisüveg és a szoptatás kombinációját.

A rugalmas és nyújtható barázdáknak köszönhetően az Anti-Colic Plus szívószálak az anyai mell természetes mozgását és rugalmasságát utánozzák.

Ergonomikus forma

A Closer to Nature Anti-Colic Plus cumisüvegek ergonomikus formája lehetővé teszi, hogy a legtermészetesebb helyzetben tartsa őket, így a baba közelebb lehet Önhöz etetés közben.

A palackok világos fekete beosztással rendelkeznek

A termék jellemzői:

  • egyedi szelep és cső elrendezés az optimális szellőzésért etetés közben

  • egyedi mellbimbó alakja megkönnyíti a szájjal való átölelést, és lehetővé teszi a megszakítás nélküli etetést
  • puha és természetes tapintású szilikon cumisüveg megkönnyíti a szoptatás és a cumisüveges táplálás kombinálását
  • kényelmes a cumisüveg tartása a lassú áramlású cumisüveggel
  • a cumisüveget kizárólag Anti-Colic Plus cumisüveggel való használatra tervezték (nem használható Anti-Colic Plus (nem használható a Closer to Nature Easi-Vent cumisüveges cumival)
  • nem tartalmaz biszfenol A-t (BPA)

.
Kódmr-x2-000054
Márka
TOMMEE TIPPEE