15 855 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 15.5.

Termékleírás

Bölcső körhinta éjszakai fénnyel, klasszikus zenével és fehér zajjal.

A Chicco Next2Me kiságyakhoz tervezett első körhinta. A legtöbb kislány és kisfiú babaágyhoz is illik.

Az elalvás hangulatának kulcsszerepe van a baba nyugodt és egészséges alvásában. Ezért fontos az esti rituálék kialakítása és olyan szervezése, hogy ezeket a rituálékat nyugodtan végrehajthassa. Fontos, hogy az esti rituálék fokozatosan megnyugtassák és megnyugtassák a baba minden érzékszervét. A fürdetés és az ápolás után csökkenteni kell a fényt, az intenzív felülvilágítóról egy éjjeli lámpára váltva. Ideális esetben ennek a világításnak még lágyabbnak kell lennie. Ideális lenne egy gyermek kivetítő, például egy körhinta formájában a kiságy felett.

A Chicco First Dreams termékcsalád Next2Dreams játékkörhinta kínálja ezt a gyengéd fényt, valamint egy sor nyugtató hangot klasszikus zene (Chopin, Schumann, Offenbach) formájában, amely bekapcsolva folyamatosan 20 percig tart, vagy a babák számára még az anyjuk pocakjában élő fehér zajból ismert fehér zajt. A kiságy fölötti körhinta elkíséri a babát az esti rituáléjában, és nyugodt, nyugodt és békés álomba ringatja. Ráadásul ez az első olyan kiságyi körhinta, amelyet kifejezetten a Chicco Next2Me kiságyakra való felszerelésre terveztek, ugyanakkor a legtöbb fa babaágyhoz is univerzális.

A zene ritmusára kavargó, puha anyagból készült, a baba számára biztonságos érintésre alkalmas négy függő a First Dreams sorozat többi játékából ismert figurák: egy felhő, egy hold, egy csillag és egy mackó.

A körhinta főpanelje a mosolygó holddal és az apró csillaggal levehető az egész szerkezetről, és szabadon felszerelhető más gyermekbútorokra vagy babakocsikra.

A játék ideális a babák számára az élet első napjaitól kezdve, ami a jellegzetes csomagolással együtt kiváló választássá teszi első ajándéknak a kicsinek.

A Chicco kiságyi körhinta rózsaszín és kék színben kapható, és kislányoknak és kisfiúknak egyaránt alkalmas.


.
Kódmr-x2-000482
Márka
Chicco