1 220 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 20.5.

Termékleírás

A gyermekfogkefe puha sörtéi kíméletesen távolítják el a lepedéket, míg a fej másik oldalán található reszelő hatékonyan tisztítja a nyelvet. A fogantyú ergonomikus formája és a tapadókorong teszi kényelmessé és kellemessé a fogkefe használatát. A sörtesapkát aranyos és vicces figurák fejei díszítik. A mindennapi fogmosás a Chicco gyermekfogkefével nagyszerű szórakozás!

A Chicco gyermekfogkefe tejfogakhoz kúp alakú, puha sörtékkel és puha hegyekkel rendelkezik, így ideálisan érintkezik gyermeke zománcával és érzékeny ínyével. A kefefej másik oldalán egy nyelvreszelő található, amely kiválóan megtanítja a kisgyermekeknek, hogy a szájuknak erre a részére is vigyázniuk kell.

A Chicco baba tejfogkefe ergonomikus, csúszásmentes fogantyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi gyermeke számára, hogy a kefét biztosan és biztonságosan a kezében tartsa.

A tejfogakhoz való babafogkefék formája, mérete és a gyártás során felhasznált anyagok kiválasztása a Chicco Babakutató Központ szakembereivel való szoros együttműködés eredménye.

.
Kódmr-x2-000194
Márka
CHICCO