3 615 Ft (4 820 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Mágneses figurák - a Viga gyermekei kiváló játék a kreativitás és a képzelet fejlesztéséhez. A színes 3D-s kockák vonzzák a figyelmet és lekötik gyermeke figyelmét.

A mágneses kockákkal való játék lényege, hogy a kirakóelemek összeillesztésével 4 figurát hozzon létre. Két lány és két fiú.
A játékban biztonságos mágnesek vannak elrejtve a kocka belsejében, amelyek segítik gyermeke kezének irányítását. Ennek a megoldásnak köszönhetően a kisgyermek nem fog elkedvetlenedni a játéktól, ha nem találja el a számára ideálisan kialakított pontot. A gondosan megmunkált játék serkenti a logikus gondolkodás érzékeit, és gyakorolja a gyermek kézi koordinációját.

Az egész játék bükkfából készült, és nem veszélyes festékekkel festették élénk színekkel, amelyek vonzzák a figyelmet, és játékra ösztönöznek, miközben sok szórakozást nyújtanak.
Számunkra elsődleges a gyermekek biztonsága és a játékaink legmagasabb minősége, ezért ügyelünk arra, hogy a játékaink festéséhez használt festékek nem mérgezőek és megfelelnek a biztonsági előírásoknak (EN71 és ASTM).

MŰSZAKI ADATOK:
A termék méretei: 1,5 x 2,5 cm:
Az egyes összehajtogatott figurák magassága 125 mm.

Kód51593
Márka
Viga
Szín
Multicolor
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Fa
Ajánlott kor
2 éves kortól