46 400 Ft (92 805 Ft)
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

FÉNYKÉPEZÉS VÉGETT VOLT ÖSSZESZERELVE, FEL NEM BONTOTT, NINCS AZ EREDETI CSOMAGOLÁSBAN A New Baby elektromos kiságy ideális választás mind a gyermekek, mind a szülők számára, akik számára a funkcionalitás és a biztonság kulcsfontosságú. A termék kiságyként és bölcsőként is szolgál. Mozgathatósága hatalmas kényelmet biztosít, hiszen a baba mindig a szülei közelében lesz. A két keréknek köszönhetően ezt a kiságyat könnyedén mozgathatja oda, ahová csak szüksége van rá.
A kiságynak van egy kihúzható oldalsó része, mindkét oldalfala hálós, tömör anyagból készült a jó szellőzés érdekében és azért, hogy a baba ne veszítse szem elől. Egy egyszerű átalakítással a kiságyat járókaivá alakíthatja. Maga a kiságy levehető, és hordozható kiságyként is használható.
A kellően nagy fekvőfelület biztosítja a baba nyugodt pihenését. Két ágymagasság közül választhat. Akár 12 különböző dallam és 5 természet hangja, valamint két gyönyörű lógó játék teszi kellemesebbé a baba pihenő pillanatait. A New Baby elektromos kiságyhoz egy levehető szúnyogháló is tartozik.
A New Baby elektromos kiságy rendelkezik időzítő funkcióval és mozgásérzékelő funkcióval is - a kiságy bekapcsol, ha a baba sír.
A kiságy huzata légáteresztő és kellemes tapintású anyagból készült, amely könnyen levehető és mosható.
JELLEMZŐK:
- levehető és állítható baldachin
- kétszeres magasságú alvófelület
- 2 felakasztható játék
- A hintázás intenzitásának teljes szabályozása, lejátszott dallamok
-időzítő
-szúnyogháló, levehető
- baba mozgásérzékelés - automatikus bölcső bekapcsolás
- steppelt belső bélés, vinyl matrac
-egyszerű váltás a kiságyból bölcsőre
- maximális terhelhetőség 9kg kiságyként 15kg járóka formájában
MŰSZAKI ADATOK:
tartalmazza :
-adapter, USB kábel, vezérlő
Kód55708
Márka
NEW BABY
Szín
Szürke
Kolekce
Bazar

A kollekció többi terméke Bazar