21 280 Ft
Készleten Ekkor szállítjuk: 2. 5.

Termékleírás

Háromfázisú elektromos mellszívó PICO.
Nincsenek csövek, nincsenek kiálló vezetékek.
Megbízható mellszívó, nagyon könnyű, csendes és kényelmes, és gyönyörű kialakítása, minden anya szemének tetszeni fog. Cumisüveg cumisüveggel és cserélhető tölcsérekkel két méretben.
Fedezze fel, milyen kényelmes és hatékony a pumpálás az új PICO elektromos mellszívóval.

3 ÜZEMMÓD
A készülék 3 üzemmóddal rendelkezik - masszázsfunkció, laktációs stimuláció és mélyszívás. A háromfokozatú mellszívó 9 fokozatú szívásszabályozással rendelkezik. A beállításokat az aktuális igényeihez igazíthatja.

COMFORT
A PICO mellszívó nagyon csendes és könnyű. Csak néhány alkatrészből áll, ami nagyon kényelmessé teszi a használatát.

CSERÉLHETŐ TÖLCSÉREK
A szoptató anyuka kényelme kulcsfontosságú, ezért a készlet kétféle méretű tölcsért tartalmaz: 21 mm-es és 24 mm-es. Ezek biztonságos és BPA-mentes anyagokból készültek. Válassza ki a mellbimbójának megfelelőt.

MÉDIA RÉSZLEG
A membrán és a szelep megvédi a készüléket a tej bejutásától a szivattyúba. Ez biztosítja, hogy a legmagasabb higiéniai és biztonsági előírásoknak megfelelően pumpáljon.

ÉRINTŐKÉPERNYŐS KIJELZŐ
A mellszívó kijelzője nagy és könnyen leolvasható. Ellenőrizheti rajta az üzemmódot, a szivattyúzási szintet és az akkumulátor töltöttségi szintjét. A mellszívót gond nélkül tudja majd vezérelni.

CUMISÜVEG CUMIVAL
A mellszívó tartalmaz egy cumisüveget cumival. Azonnal tejet adhatsz a babádnak anélkül, hogy ki kellene öntened. Mellszívónk a legtöbb forgalomban lévő cumisüveghez alkalmas.

INGYENES
A PICO elektromos mellszívót bárhová magával viheti, akár utazáskor is, mivel beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, és nem kell állandóan csatlakoztatni. És hogy könnyebben szállítható legyen, egy praktikus hordtáskát is mellékeltünk hozzá.

HOSSZÚ ÜZEMIDŐ
A háromfázisú mellszívó akár 2 órán át is működik egy teljesen feltöltött akkumulátorral. Automatikus kikapcsolási móddal rendelkezik 30 perc után. Az USB-C kábellel gyorsan feltöltheti.

MODERN KIVITELEZÉS
Tudjuk, hogy mennyire fontos az esztétika. Nemcsak a mellszívó elkészítéséhez használt anyagok minőségére, hanem a kivitelezésre is odafigyeltünk. A rózsaarany részleteknek és a burkolat visszafogott színének köszönhetően a termék elegánsan néz ki.

MŰKÖDÉSI MÓDOK
Masszázs üzemmód
Ez a mellszívó ciklus három masszázsmozdulatból áll, amelyet egy szívómozgás követ. Ez az ajánlott üzemmód a mellek stimulálására, hogy kevesebb idő alatt több tejet fejjen ki, valamint a duzzadt mellek fájdalmának enyhítésére.
Szívó üzemmód
Ez az üzemmód hosszú és mély mozdulatokat tartalmaz a hatékony tejkifejtés érdekében.
Szoptatási mód
Ebben az üzemmódban a pumpa intenzív, sekély mozdulatokat végez a laktáció serkentése érdekében, és a mellben lévő tejmirigyeket tejtermelésre és tejáramlásra ösztönzi.

TARTALOM:
- PICO mellszívó
- 21 mm és 24 mm átmérőjű szilikon tölcsérek
- USB-C töltőkábel
- Tároló táska
- cumisüveg szívófejjel és kupakkal
- Használati útmutató
- palack térfogata 280 ml
- súly 290 g
- zajszint a legmagasabb szinten 53 dB
- akkumulátor kapacitása 1100 mAh
- üzemidő teljesen feltöltött akkumulátorral: kb. 120 perc

Kód53737
Márka
BABY ONO
Szín
A kép szerint
Megfelelő
Mindenkinek
Anyag
Műanyag