6 175 Ft
5 napon belül kézbesítik Ekkor szállítjuk: 20.5.

Termékleírás

Medela Calma cumisüvegkupakos cumi

A Calma egy egyedülálló, szoptatáshoz biztonságos, nem zavaró szopóreflexet biztosító eszköz a baba etetéséhez. A Medela hagyományainak és filozófiájának megfelelően ezt a terméket több éves tudományos kutatás eredményei alapján fejlesztették ki.

  • A Medela Calma cumisüveget olyan szoptatós anyák számára tervezték, akik másra szeretnék bízni gyermeküket. Az innovatív kupakrendszer megakadályozza, hogy az anyatej magától kifolyjon, így a baba úgy "kapja" a tejet, ahogyan azt a szoptatás során megtanulta. A Calma használata olyan babák etetéséhez ajánlott, akik már elsajátították a mellszívási technikát.

Az anyáknak nem kell aggódniuk, hogy a Calma segítségével történő alkalmi etetés elriasztja a babát a melltől, ahogyan az gyakran előfordul a hagyományos cumisüvegen keresztül történő etetéskor.

A természetes táplálás a legoptimálisabb módja az anya és a baba táplálásának.

Az anyáknak sajnos vannak olyan időszakok, amikor más gondjaira kell bízniuk a babát. A Calma ideális megoldás ebben a helyzetben, a szoptatás biztonságos módja a táplálásnak. Visszatérve az anya akadálymentesen folytathatja a kisbabája szoptatását.

  • A baba csak akkor kap anyatejet, ha pontosan úgy szopik, mint a mellnél.
  • A Calma lehetővé teszi, hogy a baba nyugodtan és rendszeresen lélegezzen.
  • A mellről a Calma-ra, majd vissza a mellre való átállás nem jelent problémát a baba számára.
  • Egy adagoló mérete elegendő a teljes szoptatási időszak alatt.
  • Ideális a baba számára - javasoljuk bevezetését, amint a baba megtanult jól szopni a mellnél.
Kódmr-x2-000083
Márka
MEDELA